Actreen Hi-lite Cath Male Tiemann 41cm Ch14 30

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Actreen® sondes maken het sonderen eenvoudig en bieden veel voordelen. De gebruiksvriendelijke verpakking is eenvoudig te openen. Actreen® sondes kunnen daardoor ook worden gebruikt bij een verminderde handfunctie. Ze zijn direct gebruiksklaar en voorzien van een zacht glijmiddel dat niet met water geactiveerd hoeft te worden. Hierdoor ontstaat er geen geknoei of gespetter met vlekken op kleding, zoals bij sommige sondes wel het geval is.

Voor mannen zijn er twee verschillende Actreen® sondes, die zowel beschikbaar zijn met een rechte (Nelaton) als gebogen (Tiemann) tip.

Gegevens
CNK3283363
FabrikantenB. Braun medical S.A.
MerkenB. Braun
Breedte129 mm
Lengte476 mm
Diepte91 mm